C4 Netværk

C4 Netværket - det professionelle netværk for beslutningstagere

C4 Netværket er navnet for en netværksgruppe, som udelukkende henvender sig til beslutningstagere. Vi hjælper hinanden med leads og med at styrke hver vores virksomhed. Det betyder: Networking, udveksling af referencer, erfamøder, gruppearbejde og sociale arrangementer.

Et møde kan indeholde:

– Firma præsentation

– Virksomhedsbesøg

– Erhvervsrettede oplæg

– Sparring

– Styrede “en til en”

 

Gruppen er stiftet af C4 i samarbejde med en gruppe aktive erhvervsfolk i erkendelse af at der manglede et sted hvor seriøse, aktive netværkere og beslutningstagere mødes.

 

Læs mere på hjemmesiden C4

Aktive netværksgrupper

Vi mødes hver anden uge i lokalerne hos C4 Videncenter, Krakasvej 17, Hillerød. Præcise datoer for grupperne slås op i kalenderen.

Vi kører tre årlige korte perioder, fordi vi mener at det er vigtigt at du bruger din tid og økonomi fornuftigt. Du kan efter en kort periode mærke om gruppen er noget for dig. Får du noget ud af din netværksgruppe så fortsætter du – får du ikke noget ud af det, melder du dig blot ud efter periodenes ophør.

Ønsker du at deltage?

Har du en af følgende forudsætninger er du meget velkommen til at deltage som gæst:

  • Du er ansat som leder og er beslutningstager, med den rigtige indstilling til det at netværke, og har kontakter til andre beslutningstagere.
  • Du er selvstændig erhvervsdrivende, med den rigtige indstilling til det at netværke, og har kontakter til beslutningstagere.

Tilmeld dig det møde der passer dig bedst. Det første møde er gratis. Tilmelding sker til Jette Salling på js@c4.dk eller via formularen her på siden.

Gæster deltager gratis første gang.

Herefter er prisen kr. 500,- excl. moms pr. gang eller fuldt medlemskab.

 

FULDT MEDLEMSKAB

Vi kører 3 perioder på et år.

Hver periode (7 møder) koster kr. 2.700,- excl. moms.

Medlemmer af C4 Foreningen, kan deltage til kr. 2.000,- excl. moms.

Inkluderet er en morgenbuffet samt administration og lokaleleje.

 

Det er muligt at blive medlem midt i en periode til reduceret pris.

Tilmeld dig C4 Netværket: