Samarbejdspartnere

Stærke kompetencer

John Langford

Indehaver af John Langford – Menneske & Organisation, associeret partner hos Facet5.

Master of Public Policy, Diplom i organisationsspykologi, Journalistisk efteruddannelse (DJH), Kognitiv Psykoterapeut, ICF certificeret Coach og Facet5 Practitioner.

Jeg brænder for at skabe positive forandringer hos mennesker og i relationer. Det gør jeg gennem lederudviklingsforløb, teamudvikling, samarbejdstræning og facilitering af lærende processer.

Som menneske er jeg er en dedikeret netværker, faglig nørd og ser en glæde i samarbejdet med en masse dygtige konsulenter, som gør os i stand til at løse komplekse opgaver med stor volumen, som involverer flere fagligheder. 

Elin Jensen

Indehaver af Elin Jensen www.elinjensen.dk -og faglig konsulent hos Socialpædagogerne.

Coach, Facilitator og Facet5 Practitioner

Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at finde sig selv, i relationen til andre. Når vi er ude af balance og pejler efter, hvad vi tror, at andre forventer af os – så giver det uro, usikkerhed og bekymringer. Når vi finder os selv, så kan vi leve i glæde, overskud og ro med vores relationer.

Som menneske er jeg grundlæggende positiv. Jeg ser holistisk på verden og arbejder udviklende. Jeg er god til at holde den røde tråd i et samarbejde og kan hurtigt lytte mig ind til kernen af de problemstillinger jeg bliver præsenteret for.

Trine Nybo Andersen

Coach, facilitator og Facet5 Practitioner

Trine er cand.mag i Psykologi og har mange års erfaring med facilitering og organisering af processer, ledersparring og supervision.

John og Trine har, gennem årene, samarbejdet om mange forskellige slags opgaver.

Trine arbejder med æstetik og affektive metoder – og er iøvrigt også en dygtig keramiker.

Gode samarbejdspartnere, som du også kan møde i vores samarbejde.

Ingen kan alt og vi løfter i flok. Det er vigtigt for mig at levere højeste fællesnævner i vores samarbejde. Jeg kan meget, men er ingen tusindkunstner. Derfor har jeg allieret mig med dygtige samarbejdspartnere.

Erik Harr

Erik har 20 års erfaring som top- og mellemleder i erhvervs- og interesseorganisationer, forlag og i kommunikationsbranchen. Han er til daglig direktør i FADL – Foreningen af Danske Lægestuderende.
Han er i 2019 blevet kåret som Årets Leder af lederforeningen i Dansk Journalistforbund.
Uddannet cand.mag. og har en diplomuddannelse i ledelse.

Forfatter til fagbøger om organisationsudvikling i politiske organisationer, medielobbyisme og agenda design.

Censor i virksomhedsstudier og kommunikation ved Roskilde Universitet (RUC).

Erik Harr og John Langford driver udviklingsuniverset Tankestorm sammen og løser derigennem komplekse opgaver om organisationsudvikling.
Vi har overlappende kompetencer men komplimenterer samarbejdet med hvert sit sæt af udtalte styrker i et miks mellem kommunikation, ledelses- ogorganisationsforståelse samt gennem perspektiver på interpersonelle relationer og strategier.

Erik er akkrediteret Facet5 Practitioner.

Rasmus Lundgreen

Skuespiller, kreativ konsulent og indehaver af Lundgreen Performance. Bachelor i Teater – og Performancestudier fra Københavns Universitet. 13 års erfaring med anvendt teater hos organisationer og virksomheder.  

Som spiller og sparringspartner har Rasmus specialiseret sig i dialogspil og samtaletræning, hvor han træner håndteringen af deltagerens udfordringer og dilemmaer gennem praksisnære og autentiske scenarier. Rasmus arbejder med kroppen som mere end et transportmiddel for vores sind og motoriske færdigheder. I kroppen indlejrer vi vores tillærte viden, vaner og erfaringer. Derfor bør vi være strategisk bevidste om at inddrage kroppen, vores kropssprog og stemme, når vi kommunikerer.

Jeg brænder for at fremme autenticitet og nærvær hos mennesker, når krop og sind forankres i et ærligt, tilstedeværende og rent kommunikativt udtryk. Det gør jeg gennem casebaseret samtaletræning, hvor jeg arbejder med udtryk, kropssprog og rumlig placering.

Jeg lægger stor vægt på et trygt og anerkendende læringsrum, hvor respekt for hinandens problemstillinger er en naturlig indstilling. 

IMG_2760 sh
Skærmbillede 2023-04-14 kl. 09.17.39

Søren KR Hvilsom

Om Søren KR Hvilsom,  – en erfaren professionel inden for Group Newplacement, executive search og rekruttering på leder- og specialistniveau. Han er indehaver af Kingo Reesen Consulting og partner hos ISG Group, en global virksomhed specialiseret i rekruttering og HR-ydelser.

Søren har haft betydningsfulde roller som Senior Vice President i velrenommerede virksomheder som HDI Gerling-Konzern og Allianz Global Corporate & Specialty. Han har også arbejdet i forskellige stillinger og forsikringsselskaber som skadechef og regionsdirektør.

Ud over sin erfaring i den finansielle sektor har Søren også fungeret som Projekt Direktør inden for Mental Health Care. Dette viser hans alsidighed og evne til at tilpasse sig forskellige industrier og arbejdsmiljøer. Hans erfaring har resulteret i en unik og solid forståelse af ledelsesroller, arbejdsmiljøer og industrier, som han aktivt anvender i sit arbejde og samarbejde med blandt andre John Langford.

Med sin ekspertise og indsigt tilbyder Søren KR Hvilsom rådgivning inden for executive search samt særligt inden for Outplacement og Group NewPlacement. Dette omfatter karriererådgivning og jobovergang for forskellige medarbejdergrupper.

Diplom i ledelse fra CBA/CBS samt Uddannet på Forsikringsakademiet, Rungstedgaard. Certificeret projektleder.